Publicat pe

In Piața Cetății Alba Carolina, Parcul sărbătorilor de iarnă care va funcționa în perioada 1 decembrie 2016 – 1 februarie 2017

Administrația locală din Alba Iulia va organiza și în acest an, în Piața Cetății Alba Carolina.

Parcul sărbătorilor de iarnă din Alba care va funcționa în perioada 1 decembrie 2016 – 1 februarie 2017.

Potrivit unui proiect de hotărâre supus spre aprobare consilierilor locali, albaiulienii vor avea din nou la dispoziție un patinoar, o zonă în care se vor desfășura spectacole. Din care nu lipsesc bradul, figurinele specifice și Căsuța lui Moș Crăciun, dar și o zonă comercială, de unde se pot achiziționa produse de sezon.

Piata Cetatii01 Alba S-au stabilit și taxele pe care comercianții trebuie să le plătească dacă doresc să-și amplaseze chioșcuri aici, respectiv 1 leu/mp/zi pentru activitatea de alimentație publică; 0,8 lei/ mp/zi pentru comercializarea produselor de artizanat și a produselor industriale.

De asemenea, cei care nu dețin chioșcuri și doresc să le închirieze, vor avea de plătit 2 lei/mp/zi pentru activitatea de alimentație publică și 1 leu/mp/zi pentru comercializarea produselor de artizanat și a produselor industriale.

Șeful Serviciului Administrarea domeniului public și privat, Ioan Inurean, a precizat că, cel mai probabil, în acest an va fi necesară o licitație pentru ocuparea unui loc în Parcul sărbătorilor de iarnă, deoarece deja foarte mulți comercianți și-au anunțat intenția de a fi prezenți în perioada amintită în Piața Cetății.

SURSA: ziarulunirea.ro